Tiny

Tiny

Welkom

Lifestyle of Leefstijl? Liever jouw Eigen Stijl

Een gezonde lifestyle ofwel leefstijl. Holle term, of juist helemaal jouw ding? In deze tijd van drukte, prikkels, stress, snelle en gemakkelijke (bestel)maaltijden is het nog best lastig om je eigen gezonde leefstijl te vinden en tegelijk dicht bij jezelf te blijven.

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl kenmerkt zich door een goede balans tussen voeding, ontspanning en beweging. De Nederlandse Gezondheidsraad heeft richtlijnen geformuleerd die richting geven aan een gezonde norm. Niet roken, dagelijks bewegen, voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen en goed slapen zijn daar voorbeelden van.

Kunst van Kaizen

De filosofie van Kaizen wordt in het bedrijfsleven zoals binnen fabrieken, veel gebruikt. In het kort gaat deze filosofie over het maken van kleine aanpassingen om uiteindelijk grote resultaten te bereiken. Door middel van kleine aanpassingen in het dagelijkse fabricageproces worden grote resultaten geboekt. Deze filosofie werkt ook heel goed voor het verwezenlijken van gezondheidsdoelstellingen. Stel je voor, dat je jouw focus verlegt van 10 kilo afvallen naar eerst dagelijks 5 minuten lopen terwijl je tv kijkt. Of rust in je hoofd krijgen door vandaag twee spullen van je bureau te pakken en morgen drie… Dat lijkt al een stuk vriendelijker en zeker haalbaar, toch?

Coaching vanuit Joure

Vanuit mijn praktijkruimte in Joure verzorg ik de één-op-één coaching en begeleiding naar een gezonde(re) leefstijl. Woon je wat verder van Joure af? Geen probleem; ik heb de beschikking over een aantal huurlocaties door het land (tot 100 km.).

Voor groepen is de locatie flexibel; zie ook de pagina Trajecten en info. Gezondheid beschouw ik niet alleen als een fysiek gegeven, maar ook mentaal, psychisch, energetisch en spiritueel gezien. Met de Nederlandse Gezondheidsnormen en de filosofie van Kaizen samen kiezen wij met elkaar de stijl die bij jou past. Waarmee je lekker in je vel zit, gezond leeft en nog steeds kunt en mag genieten.

Duurzaam

Omdat ik het traject holistisch insteek en met jou op zoek ga naar de kleine stapjes die je leiden tot jouw eigen gezonde leefstijl durf ik te stellen dat je kiest voor een verandering die blijvend is. Ook na de coaching hou je je gezonde leefstijl. Je bent authentiek en je leeft volgens jouw Eigen Leefstijl om precies te zijn.

Recensies: 

Hinke (34): “Vanuit de behoefte om wat meer inzicht in eigen eet- en beweegpatroon te krijgen heb ik in een coachingstraject bij Tiny doorlopen. Tiny is nuchter, direct en stelt goeie vragen. Vanuit haar NLP achtergrond heeft ze treffende oefeningen om goeie inzichten te geven. In samenwerking met Tiny heb ik een paar mooie stappen gezet richting een bewuster en gezonder leven. We zijn er nog niet, maar het begin is er! Tiny bedankt!”

Daniëlle (31): “Door Tiny haar ontspannen, open houding en doortastendheid voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ik ben me erg bewust geworden van bepaalde valkuilen waardoor ik mijzelf moeilijk kan ontspannen. Hier ben ik haar erg dankbaar voor. De thuisoefeningen, maar ook de oefeningen tijdens de sessies, waren erg afwisselend en pasten goed bij mij.”

Deel dit blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email