WEEK Vd WERKSTRESS 2023 -WEBINAR

Weg met (werk)stress

Op 15 november 2023 om 19.45 uur geef ik dit webinar. Speciaal voor jou. Jij, als hardwerkende professional die uitgedaagd wordt in de balans tussen werk en privé. Ook wanneer je als leidinggevende of HRM’er verantwoordelijk bent voor de inzetbaarheid van anderen, nodig ik je van harte uit om mee te doen. 

Juist in de week van de werkstress mag je stilstaan bij jouw eigen stressbeleving. Niet alleen ernaar kijken, maar echt ermee aan de slag. Zorg voor jezelf en voorkom dat jouw stress jou de baas wordt … of blijft.

Het webinar is gratis en duurt ongeveer 45 minuten. Meld je direct aan! 

Ruimte maken voor VOELEN

Uit je hoofd, in je lijf

Stress is goed. Zo lang het je helpt om actief te zijn en je in te zetten. Stress gaat pas tégen je werken als je de regie erover kwijt raakt. Dat gebeurt als je onvoldoende tijd maakt om tussendoor te herstellen. Dat begint bij het maken van contact met je lichaam en (weer) te gaan voelen.  

Je mag jezelf best wat vaker ruimte geven voor dat voelen. Best een uitdaging in deze tijd waarin je uitgedaagd wordt om altijd maar ‘aan te staan’. Is het niet je fysieke omgeving die je aandacht trekt, dan doen die verschillende beeldschermen dat wel! 

Ik nodig je uit om mee te schrijven, ademen, observeren en te mediteren. Je ontvangt een opdracht uit het programma Aanpak van Stress van www.uitjehoofd-injelijf.nl die je thuis verder kunt doen.

Woensdagavond 15 november

In onze online ontmoeting ga jij je richten op ademen, observeren en voelen. 

Je krijgt inzicht in:

Oh jee, te laat!

Het webinar was op 15 november 2023. Wees niet getreurd. Als het om (werk)stress gaat, kun je het hele jaar door bij mij terecht. In Joure, op andere locatie of online. Klik hieronder op jouw behoefte. 

In 4 – 5 maanden duurzame stappen zetten. Met het online leerprogramma Aanpak van stress, 8 x coaching en jaarabonnement op Meditatie.live. In de vorm die bij jou past. 

Geen tijd, maar wel spanning waar je vanaf wilt? BDR duurt maximaal 60 minuten en werkt door op hoofd, lijf en omgeving. 

Welkom Uit je hoofd en In je lijf met meditatie. Kies voor Meditatie.live of Insight Timer, waar je naast mijn meditaties ook andere kunt vinden.