Webinar

Werkgeluk met vitaliteit

Op 27 augustus en 2 september 2021 gaf ik het webinar werkgeluk met vitaliteit als basis. Speciaal voor leidinggevenden en hrm’ers die verantwoordelijk zijn voor de gezondheid en inzetbaarheid van personeel. Gemist? Mail mij voor een strategiegesprek. We zoomen dan in op jouw specifieke situatie en kijken hoe we elkaar kunnen helpen. 

Het belang van vitaliteit is sinds de pandemie steeds belangrijker geworden. Corona heeft zo zijn impact gehad. Hoe de wereld er ook verder uit komt te zien, je wilt als manager dat medewerkers gezond hun werk kunnen blijven doen. Dat ze dat voor jouw bedrijf willen blijven doen. Het aanspreken van ieders werkgeluk is de sleutel. Maar waar is het slot, als er geen sprake is van vitaliteit onder je personeel? Ik neem je mee in de invloed die je hebt als leidinggevende. Plus de overige zaken die van invloed zijn: de medewerker zelf, het bedrijfsbeleid en de omgeving. 

Ontmoeten we elkaar binnenkort online?

Invloed op afstand

Vitaliteit

Gezondheid is vanzelfsprekend. Net zo lang tot dat niet meer het geval is. Zonder gezondheid, fysiek of mentaal, is er geen ruimte voor werk. Laat staan van werkgeluk. 

Als je medewerker gezond is, of deels, dan is het aan jou als leidinggevende om hem of haar te stimuleren in zijn verdere duurzame inzetbaarheid. Op deze gebieden:

– Competenties
– Verbinding
– Autonomie

Ken je als leidinggevende de (privé)situatie van je medewerkers? Durf en mag jij ernaar vragen? 

Op deze vragen gaan we in. En op de vraag die je mogelijk zelf hebt. 

Inhoud van het webinar van 27 augustus en 2 september 2021

In deze online ontmoeting richt ik mij op vitaliteit in de context van werkgeluk. 

Je krijgt inzicht in: