Werkkamer
Tiny

Tiny

Coaching

Coaching

… Je wilt gezonder en ontspannener leven. Je wilt ermee aan de slag. Misschien weet je wel wat je wilt veranderen, maar kom je niet tot die stap. Of je wilt er juist achter komen wat je moet veranderen om tot een gezondere leefstijl te komen.

Met mijn holistische leefstijlcoaching breng ik je écht in beweging, letterlijk en figuurlijk. Jij werkt aan en voor jezelf en laat je door mij ondersteunen.  Tijdens onze gesprekken ben ik met name in stilte aan het werk, door met oprechte aandacht te luisteren. Ik luister naar jouw woorden en de woorden achter jouw woorden. Ik stel verdiepende en verhelderende vragen. Ik laat je in het gesprek en in oefeningen verbinding maken en houden met je lichaam. In dat samenspel vindt je de richting die je nodig hebt.

Kom in beweging

In mijn praktijkruimte in Joure staan deze twee fijne stoelen. Vanuit deze stoelen gaan we met elkaar in gesprek. Mijn voorkeur gaat echter uit naar bewegen. Staan in plaats van zitten. Lopen in plaats van stilstaan, of -zitten. We komen dan ook uit die stoelen om tussendoor eens een ademhalings- of ontspanningsoefening te doen en daarnaast gaan we, als jou dat ook aanspreekt, al wandelend buiten in de natuur met elkaar in gesprek. Wandelcoaching genaamd. De natuur is een plek die automatisch rust biedt en veel inspiratie uit de vier seizoenen die wij kennen. Ook heb je met wandelcoaching veel minder oogcontact en kun je je als coachee automatisch wat opener en creatiever voelen tijdens de gesprekken.

Update april 2020: gezien de coronamaatregelen bied ik momenteel naast wandelcoaching ook coaching op afstand aan. Via videobellen maken we een traject dat bij jou en de situatie past! 

Heldere doelstelling

Om na afloop van het traject vast te stellen of er iets is veranderd of opgelost, starten we met een heldere doelstelling. Van belang is, dat we samen jouw doelstelling concreter maken. En natuurlijk dat jij bereid bent om actief te werken aan het behalen van jouw eigen doel tijdens het traject.

Als het gaat om het vinden van jouw eigen gezonde leefstijl is het belangrijk om een doelstelling voor de langere termijn te stellen met haalbare, concrete tussenstappen. Een doel dat er goed uitziet, goed klinkt en goed voelt. Zo werk je daadwerkelijk toe naar een blijvend gezondere leefstijl.

Zet nu je eerste stap en meld je aan voor een gratis kennismaking:

Deel dit blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email