Tiny

Tiny

Trajecten en info

Voor bedrijven

Update april 2020: gezien de coronamaatregelen houd ik mij uiteraard aan de regelgeving van het moment. Dat betekent dat ik zoveel mogelijk op afstand (online) werk. Informeer naar de mogelijkheden. 

Ben je ondernemer en/of werkgever? Graag ga ik met je in gesprek over wat leefstijlcoaching dan wel -training voor jouw bedrijf kan betekenen. Denk aan zaken als het voorkomen van ziekteverzuim en het bevorderen van werkgeluk.

Een coachingstraject voor een individuele medewerker duurt gemiddeld zes gesprekken van elk 1 – 1,5 uur. €200 Per sessie.

Voor teams of groepen maak ik een sessie op maat waarin kennis en handvatten over een gezonde leefstijl aan de orde komen. Ontspanningsoefeningen en oefeningen voor een gezonde ademhaling kunnen daar onderdeel van zijn. De locatie daarbij is flexibel, met een  maximale afstand van 100 kilometer vanaf Joure. € 750 Per dagdeel training.

Voor particulieren

Natuurlijk coach ik ook graag particulieren. Heb je geen werkgever die jou in de kosten voor een traject kan of wil ondersteunen? Samen kijken we naar jouw financiële mogelijkheden en op basis daarvan doe ik je een passend voorstel. Mijn uurtarief is €75.

Vul hieronder je contactgegevens in als je direct een vraag wilt stellen:

Recensies: 

Tineke (47): “Ik heb een hoop geleerd, en vooral ook dingen die ik van tevoren niet had bedacht, zoals bijvoorbeeld meer eten (van gezonde voeding) in plaats van minder. Hiervoor at ik te weinig waardoor ik aan het eind van de dag honger had. De momenten waarop ik eet heb ik nu ook anders verdeeld over de dag: meer naar aan het begin en het midden van de dag, waardoor ik mij veel beter voel. Hierdoor kan ik mijn nieuwe leefstijl waarin ik ook meer beweging heb toegevoegd prima volhouden.” 

Daniëlle (31): “Door Tiny haar ontspannen, open houding en doortastendheid voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ik ben me erg bewust geworden van bepaalde valkuilen waardoor ik mijzelf moeilijk kan ontspannen. Hier ben ik haar erg dankbaar voor. De thuisoefeningen, maar ook de oefeningen tijdens de sessies, waren erg afwisselend en pasten goed bij mij.”

Deel dit blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email