Een coachingstraject of korte actie

Als je merkt dat je ergens in je leven vastloopt, dan is het moeilijk om er zelf goed uit te komen. Elke keer neem je voor om voortaan écht meer te ontspannen en tijd te maken voor jezelf. Maar helaas, de ratrace waar je in zit houdt je gevangen. 

Ik nodig je uit om structureel tijd te maken voor zaken die echt belangrijk voor je zijn. Welke dat zijn is natuurlijk heel persoonlijk. In een coachingstraject komen we het verst. 

Ben je (aanvullend) op zoek naar een korte snelle actie? Body Drum Release of Meditatie kan je diepgaand helpen ontspannen. Ik help je er liefdevol -confronteren en spiegelen hoort daar ook bij – mee verder! 

Holistische coaching

€ 1.047 - € 2.075

Voor een geheel traject tussen 5 en 10 sessies. De Eigen Leefstijlgids en toegang tot online meditaties zijn desgewenst inclusief. 

Voor particulieren gelden lagere tarieven. Ook is  vergoeding vanuit aanvullende ziektekostenverzekering vaak mogelijk.

Kort & Krachtig

€ 0 - € 149

Liever kort & krachtig spanning kwijtraken? Of voor jezelf aan de slag door jouw Eigen Leefstijlgids te schrijven? 

Kies uit Body Drum Release (BDR) en/of live online Meditaties. Resp. € 69 voor een uur op locatie en +/- € 0 of € 50 vanaf jouw bank of bed. De Leefstijlgids is €15,95 excl. verzendkosten.

Locatie training

Flexibel: inhouse of extern op maximaal 100 km. van Joure

Praktijkruimte

De Swel 4 te Joure of extern op maximaal 75 km. 

Particulier?

Heb je geen werkgever die jouw kosten of traject betaalt? Ook niet vanuit een vitaliteitspotje of -budget? Mijn particulier uurtarief is € 75. Voor de totale kosten maken we afspraken op maat.  

De meeste zorgverzekeraars bieden daarnaast een dagvergoeding tussen € 25 en € 45 voor psychosociale consulten.