1 uur Body Drum Release €75

snelle stress release

Loop je rond met zorgen of bepaalde stress? Heb je geen tijd of motivatie om er intensief mee aan de slag te gaan en merk je dat het op deze manier niet verdwijnt? Dat je fysieke en/of mentale klachten toenemen?

In een korte intense sessie help ik je jouw hulpvraag ombuigen naar een positief voornemen. 

Door zachte ritmische aanraking van je schouders kom je in een diepe staat van ontspanning. Oude, onbewuste spanning ‘trommel’ ik op en werken we samen weg. 

Iedere maand is er een middag waarop ik deze sessies geef. Reserveer gauw jouw plekje in de agenda en ervaar zelf hoeveel meer ontspannen je het weekend in kunt gaan. 

Praktische informatie

Waar?

In mijn praktijkruimte aan De Swel 4 te Joure. 

 

Hoe?

Meld je aan en betaal direct via onderstaand formulier. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen.

 

Tijdstip

Tot eind 2021 op een donderdag- of vrijdagmiddag in de laatste week van de maand. Om 13.00/ 14.30/ 16.00 uur. Drie plekken per maand dus voor een sessie van maximaal een uur.

 

Andere opties

Ken je mij nog niet en wil je liever eerst kennismaken middels een gesprek?  Afspraak maken 

Verwacht je meer nodig te hebben dan een uur? Meld je aan voor coaching

Body Drum Release bootst de REM-fase van slaap na. Dit is de slaapfase waarin je geestelijk en lichamelijk materiaal verwerkt.

 

Je raakt in een diepe ontspanning doordat ik afwisselend zachtjes op je linker- en rechterschouder tik. Je beide hersenhelften worden gestimuleerd. Je bewustzijn breidt zich uit en je intuïtie wordt aangewakkerd. 

Je spanning neemt af. Je verwerkt de spanning mentaal en fysiek en eindigt met een positief besluit. Het positieve effect is enkele dagen tot weken na de sessie nog merkbaar.

Wil jij af van die spanning en heb je geen tijd of budget voor een coachingtraject?

Meld je hier aan voor deze ontspannende en bevrijdende sessie Body Drum Release van maximaal 1 uur voor slechts… 

€75

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens voor een BDR sessie. Daarvoor en na afloop ontvang ik een aantal e-mails waarvoor ik mij ieder moment weer kan afmelden.