Je hoofd moet in de huidige maatschappij op volle toeren draaien om alles bij te kunnen houden. Op den duur met alle gevolgen van dien: stress, spanning, onzekerheid, ergernis, lichamelijke (pijn)klachten. Veel mensen ervaren stress omdat ze niet meer in staat zijn om hun ‘denken’ UIT te zetten! Maar wat kun je daaraan doen?

Om stress en stress gerelateerde klachten in de kern aan te pakken, bieden de online trainingen van het platform Uit je hoofd, in je lijf een concrete en laagdrempelige oplossing. In zes opeenvolgende modules leer je op een praktische manier ánders om te gaan met je gedachten en gevoelens.

 

Onze zoektocht naar mentale rust draait in de kern om balans tussen denken en voelen. Tussen hoofd en lijf. Dat noem ik onze zoektocht, want ik ben hier ook ervaringsdeskundig in. De online leeromgeving werkt hier heel mooi stap-voor-stap naartoe. De structuur van de training is overzichtelijk. Tegen het einde van de training ervaar je meer innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen.

 

Als je kiest voor het programma Aanpak van Stress aangevuld met mijn persoonlijke stresscoaching, dan zal je zien dat jouw doelen na enkele weken in zicht komen. Honderden mensen in Nederland en daarbuiten zijn je inmiddels voorgegaan. De resultaten zijn niet alleen sterk maar ook duurzaam gebleken!

 

DUURZAME VERANDERING

Online, fysiek en hybride coaching

Mijn uitgangspunt is dat jouw verandering duurzaam is.  Dat je na de coaching en training levenslang profiteert van je nieuwe inzichten. Dat is de reden dat ik mijn persoonlijke begeleiding combineer met deze online leeromgeving. Zo kun je ook echt wérken aan verandering. In mijn coaching gebruik ik lichaam en geest. Vaak leidt dit tot mooie inzichten en ook ander gedrag. Door deze combinatie van persoonlijke begeleiding, een online programma én meditatieplatform geloof ik in de blijvende verandering. Je kunt dagelijks oefenen en je resultaat zal dan ook zeker duurzaam zijn.

Buiten het programma gebruik ik beweging ook graag bij coaching. We gaan dan staan in plaats van zitten. Lopen in plaats van stilstaan, of -zitten. Ontspannen bewegen wel te verstaan. Als jou dat ook aanspreekt en fysiek mogelijk is, gaan we wandelend buiten in de natuur met elkaar in gesprek. De natuur is een plek die automatisch rust biedt en veel inspiratie uit de vier seizoenen. Ook heb je met wandelcoaching minder oogcontact. Zo kun je je automatisch wat opener en creatiever voelen tijdens de gesprekken. 

Andere sessies doen we telefonisch, fysiek of online. Precies op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Op maat, holistisch en hybride dus! 

Doelstelling

Om na afloop van het traject vast te stellen of er iets is veranderd of opgelost, starten we met een heldere doelstelling. Samen maken we jouw doelstelling concreter met subdoelen. Die leg je vast in het online programma. 

En natuurlijk ben jij bereid om actief te werken aan het behalen van jouw eigen doel tijdens het traject.

Meer ontspannen

Je maakt een goede start met een doel dat er goed uitziet, goed klinkt en goed voelt. 

Je wordt op 4 manieren ondersteund: 

– 6 Online modules Aanpak van Stress
– Dagelijkse oefeningen
– 8 tot 10 Coachgesprekken
– Toegang tot live online meditaties van 

 

Wil je alvast kennis maken met de live online meditaties? Ik ben een van de +/- 10 trainers op het platform. 

Meld je aan

Je kiest je abonnement: gratis voor alleen de live meditaties of € 50 voor terugkijken van meditaties (zo’n 800!). 

Welk verschil merk je straks?

Je hebt rust in hoofd en lijf gekregen

Je hebt je lichaam leren kennen als 'verklikker' van informatie

Je weet momenten van spanning om te zetten in ontspanning

Je maakt voortaan bewuste keuzes die goed zijn voor jou

Je hebt geleerd uit te gaan van je eigen behoeften en wensen (in plaats van die van de ander)

Je ervaart meer kracht, vertrouwen en eigenwaarde

Wacht niet tot je hoofd helemaal overloopt!

waarom in je hoofd blijven zitten als de rust in je lijf te vinden is?

Enkele recensies van het platform Uit je hoofd In je Lijf. Nieuwsgierig naar meer? Ga naar de website

Zij gingen je voor:

Wanneer werkgever betaalt

Natuurlijk betaalt je werkgever dit traject voor jou. Jouw stress heeft ook zijn weerslag op het werk. Dat is niet alleen in geval van werkstress. Elke vorm van overmatige stress doet dat.  

Ieder traject begint met een vrijblijvende kennismaking. Dit is een oriënterend gesprek om te ontdekken of wij een klik hebben en wat jouw wensen zijn. Daarna is het totaalplaatje als volgt (geen BTW). 

AANPAK VAN STRESS

Investering Stresscoaching:
2075
  • Online programma Aanpak van Stress met 6 modules
  • 8 - 10 x Coaching sessie à 1 - 1,5 uur
  • Doelen en behaalde resultaten in online omgeving
  • 12 Maanden toegang tot alle meditaties van Meditatie.live
  • Optioneel: driegesprek met coachee en opdrachtgever voor- en/of achteraf
  • Betaling in twee delen mogelijk

Opties particulier

Misschien kun je via je werk gebruik maken van een vitaliteits- of inzetbaarheidsbudget. Of een algemeen opleidingsbudget. Is dat niet het geval of heb je geen werkgever, dan zou je deels jouw aanvullende zorgverzekering in kunnen zetten. Specifieke behandeling van stress valt onder psychosociale consulten. Deze komen bij de meeste zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking (onder alternatieve geneeswijzen). 

Uitgaande van 8 coachingsessies is het totaalbedrag € 1.058, minus de eventuele vergoedingen die je krijgt. Gespreide betaling (max. 5 x) is mogelijk.  

Toch meer weten over de inhoud?

Ben jij klaar voor meer rust, zelfvertrouwen en kracht?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.