Recensies

Hinke (34): “Vanuit de behoefte om wat meer inzicht in eigen eet- en beweegpatroon te krijgen heb ik in een coachingstraject bij Tiny doorlopen. Tiny is nuchter, direct en stelt goeie vragen. Vanuit haar NLP achtergrond heeft ze treffende oefeningen om goeie inzichten te geven. In samenwerking met Tiny heb ik een paar mooie stappen gezet richting een bewuster en gezonder leven. We zijn er nog niet, maar het begin is er! Tiny bedankt!”

Tineke (47): “Ik heb een hoop geleerd, en vooral ook dingen die ik van tevoren niet had bedacht, zoals bijvoorbeeld meer eten (van gezonde voeding) in plaats van minder. Hiervoor at ik te weinig waardoor ik aan het eind van de dag honger had. De momenten waarop ik eet heb ik nu ook anders verdeeld over de dag: meer naar aan het begin en het midden van de dag, waardoor ik mij veel beter voel. Hierdoor kan ik mijn nieuwe leefstijl waarin ik ook meer beweging heb toegevoegd prima volhouden.” 

Daniëlle (31): “Door Tiny haar ontspannen, open houding en doortastendheid voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar. Ik ben me erg bewust geworden van bepaalde valkuilen waardoor ik mijzelf moeilijk kan ontspannen. Hier ben ik haar erg dankbaar voor. De thuisoefeningen, maar ook de oefeningen tijdens de sessies, waren erg afwisselend en pasten goed bij mij.”