Wat is nu eigenlijk werkgeluk? Wat kun je als organisatie stimuleren én heeft de medewerker zelf in de hand?

Het programma

Om het programma zoveel mogelijk op maat te maken voor de organisatie, testen we eerst de mate van werkgeluk en werktevredenheid. Afhankelijk van de uitkomsten wordt het programma gebouwd op onderstaande pijlers. De totale doorlooptijd bedraagt 8 – 10 maanden.

Bron: de gelukcentrale

Samenwerking

In samenwerking met Jakob Zwinderman van www.sherpasproyects.com maken we van dit programma een succes. Ieder verzorgt deelsessies op het eigen vakgebied.

Jakob is entertrainer, familieman en fervent klaverjasser. Naast het uitvoeren van managementtrainingen werkt hij als teamcoach en als projectmanager voor de Innovatiehub Oost-Groningen. Hij heeft veel ervaring opgedaan met workshops over werkplezier, persoonlijke groei en teamrelaties.

Resultaat

Met de inzet op werkgeluk werk je actief aan verhoogde productiviteit binnen jouw bedrijf. Onderzoek uit de positieve psychologie toont aan dat gelukkige werknemers:
– 31% productiever zijn
– 27% minder ziek zijn
– 12% meer service verlenen
– 69% minder verloop realiseren!

Aanmelden

Kom op woensdag 25 september naar onze gratis Proeverij! In het kader van de Week van het werkgeluk krijg je de kans om een superkorte versie van het totale programma te beleven.

Neem contact op voor meer info of om verder te praten.