Ontdek jouw favoriete vorm van mediteren

MEDITATIE

Met alle prikkels van deze tijd raakt je hoofd al snel te vol. Vanaf je telefoon, je werk, de mensen, geluiden, deadlines, stressoren van buiten en van binnen word je snel overvraagd. 

Mediteren is een fijne manier om prikkelloos te kunnen ontspannen. Of juist om je aandacht wat meer te trainen met mindfulness.

In mijn coaching en training gebruik ik meditaties. Korte momenten waarop ik je begeleid in het maken van contact met je binnenwereld. Je lichaam en je ademhaling waarnemen. Zo kunnen we van hart tot hart met elkaar communiceren en kom je tot inzichten en keuzes die écht goed zijn voor jou. 

Online geef ik ook meditaties via het platform Meditatie.live. Een fijne manier om anoniem met een groep de kracht van samen mediteren te ervaren. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning in je werk en leven? Je bent van harte welkom.

Ontspan dieper en kom verder

REGELMATIG MEDITEREN

Opent deuren waarvan je het bestaan soms niet kent.

GOED VOOR...

– Balans tussen hoofd en lijf
– Luisteren naar lichaamssignalen overdag
– Betere concentratie
– Openen van je intuïtie en creativiteit 
– Je reageert sneller
– Algeheel gevoel van welzijn

Praktische informatie

Waar?

Online op www.meditatie.live en dus vanaf een plek die je zelf kiest!

 

 

 

Hoe?

Je logt in op www.meditatie.live met jouw inloggegevens. Die krijg je door je aan te melden. Je kunt gratis meedoen aan de live meditatie. Voor €50 kun je alle  1000+ meditaties gedurende een jaar terugkijken.  

 

Tijdstip

Iedere week zijn er verschillende momenten waarop er een live meditatie plaatsvindt. In totaal zijn we met zo’n 10 meditatietrainers. Verschillende stijlen en achtergronden in vitaliteit, psychologie, mindfulness en positieve gezondheid. 

Ik begeleid twee- of driewekelijks een meditatie, meestal op donderdagavond. Alle meditaties vind je in de agenda op de website.

Andere opties

Wil je liever live fysiek mediteren met een groep collega’s of vriendinnen? Afspraak maken 

Verwacht je meer nodig te hebben dan alleen meditatiemomenten? Laten we kijken of mijn holistische coaching je aanvullend kan helpen. 

Koptelefoon of oortjes bij de hand? In deze video neem ik je mee in een mini meditatie (5 min.).

Wil jij meer ontspanning voor jezelf? Balans tussen hoofd en lijf creëren?

Ga naar https://www.meditatie.live om een account aan te maken voor Meditatie.live. Je kunt dan direct meedoen aan een van de live online meditaties. Live meedoen is gratis en voor € 50 kun je voor een jaar alle eerdere meditaties (800!) terugkijken. 

Daarnaast kun je een vrijwillige donatie doen aan de trainer na afloop van de live meditatie. Vond je mijn meditatie erg mooi of bijzonder? Doneren doe je na afloop van de meditatie, of nu hier met deze betaallink. Op basis van vrijwilligheid (het Boeddhistische principe van Dana), geen verplichting natuurlijk.