Ontdek jouw favoriete vorm van mediteren

MEDITATIE

Met alle prikkels van deze tijd raakt je hoofd al snel te vol. Vanaf je telefoon, je werk, de mensen, geluiden, deadlines, stressoren van buiten en van binnen word je snel overvraagd. 

Mediteren is een fijne manier om prikkelloos te kunnen ontspannen. Of juist om je aandacht wat meer te trainen met mindfulness.

In mijn coaching en training gebruik ik meditaties. Korte momenten waarop ik je begeleid in het maken van contact met je binnenwereld. Je lichaam en je ademhaling waarnemen. Zo kunnen we van hart tot hart met elkaar communiceren en kom je tot inzichten en keuzes die écht goed zijn voor jou. 

Online geef ik ook meditaties via het platform Meditatie.live. Een fijne manier om anoniem met een groep de kracht van samen mediteren te ervaren. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning in je werk en leven? Je bent van harte welkom.

Ontspan dieper en kom verder

REGELMATIG MEDITEREN

Opent deuren waarvan je het bestaan soms niet kent.

GOED VOOR...

– Balans tussen hoofd en lijf
– Luisteren naar lichaamssignalen overdag
– Betere concentratie
– Openen van je intuïtie en creativiteit 
– Je reageert sneller
– Algeheel gevoel van welzijn

Praktische informatie

Waar?

Online op www.meditatie.live en dus vanaf een plek die je zelf kiest!

 

 

 

Hoe?

Je logt in op www.meditatie.live met jouw inloggegevens. Die krijg je door je aan te melden. Met https://www.meditatie.live/promo?r=tfk heb je direct een maand gratis toegang tot alle (500+ voorgaande) meditaties. De proefmaand stopt automatisch. Je kunt kiest daarna zelf of je met een betaald abonnement door wilt gaan. 

 

Tijdstip

Iedere werkdag is er een live meditatie van +/- 30 minuten. In totaal zijn we met zo’n 20 meditatietrainers. Verschillende stijlen en achtergronden in vitaliteit, psychologie, mindfulness en positieve gezondheid. Maandag t/m donderdag om 20.00 uur en op vrijdag om 10.00 uur. 

Ik begeleid eens per drie weken een meditatie, op donderdagavond. De exacte data vind je in de agenda hier op de website.

Andere opties

Wil je liever live fysiek mediteren met een groep collega’s of vriendinnen? Afspraak maken 

Verwacht je meer nodig te hebben dan alleen meditatiemomenten? Laten we kijken of mijn holistische coaching je aanvullend kan helpen. 

Koptelefoon of oortjes bij de hand? In deze video neem ik je mee in een mini meditatie (5 min.).

Wil jij meer ontspanning voor jezelf? Balans tussen hoofd en lijf creëren?

Gebruik https://www.meditatie.live/promo?r=tfk voor een gratis proefabonnement van een maand op Meditatie.live. 

Laat het mij weten als je voor een betaald abonnement wilt kiezen: ik mag je 20% korting bieden op de prijzen die Meditatie.live hanteert. Dat is € 58 i.p.v. €72 voor 6 maanden en € 96 i.p.v. €120 voor 12 maanden.

Vul daarvoor hieronder je contactgegevens in. Binnen 2 werkdagen ontvang je inloggegevens en kun je per direct live online meedoen, of een meditatie uit het archief doen. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met mij.