Ontdek jouw favoriete vorm van mediteren

MEDITATIE

Met alle prikkels van deze tijd raakt je hoofd al snel te vol. Vanaf je telefoon, je werk, de mensen, geluiden, deadlines, stressoren van buiten en van binnen word je snel overvraagd. 

Mediteren is een fijne manier om prikkelloos te kunnen ontspannen. Of juist om je aandacht wat meer te trainen met mindfulness.

In mijn coaching en training gebruik ik meditaties. Korte momenten waarop ik je begeleid in het maken van contact met je binnenwereld. Je lichaam en je ademhaling waarnemen. Zo kunnen we van hart tot hart met elkaar communiceren en kom je tot inzichten en keuzes die écht goed zijn voor jou. 

Online vind je ook meditaties van mij terug. Ik ben live en in opgenomen meditaties terug te vinden op Meditatie.live en Insight Timer. Een fijne manier om anoniem met een groep de kracht van samen mediteren te ervaren. Ben jij toe aan meer rust en ontspanning in je werk en leven? Je bent van harte welkom.

Ontspan dieper en kom verder

REGELMATIG MEDITEREN

Opent deuren waarvan je het bestaan soms niet kent.

GOED VOOR...

– Balans tussen hoofd en lijf
– Luisteren naar lichaamssignalen overdag
– Betere concentratie
– Openen van je intuïtie en creativiteit 
– Je reageert sneller
– Algeheel gevoel van welzijn

Praktische informatie

Waar?

Op de plek die jij zelf kiest! 

Op Meditatie.live  en/of op Insight Timer.   

 

Hoe?

Door een account aan te maken op Meditatie.live kun je direct gratis meedoen aan de live meditaties. Voor €50 kun je alle 800+ meditaties gedurende een jaar terugkijken.  

Je maakt een account aan op Insight Timer. Hiermee kun je grotendeels gratis meedoen aan (live) meditaties, muziek en yoga. Voor $59,99 heb je voor een jaar premium toegang tot ook bijv. cursussen. 

 

Tijdstip

Op Insight Timer heb je meerdere keuzes. Je kunt zowel live meedoen als terugluisteren. 

Op Meditatie.live zijn er iedere week 3 – 5 momenten waarop er een live meditatie plaatsvindt. In totaal zijn we met zo’n 8 meditatietrainers. Verschillende stijlen en achtergronden in vitaliteit, psychologie, mindfulness en positieve gezondheid. 

Ik begeleid twee- of driewekelijks een meditatie, meestal op woensdag- of donderdagavond. Alle meditaties vind je in de agenda op de website.

Andere opties

Wil je liever live fysiek mediteren met een groep collega’s of vriendinnen? Afspraak maken 

Verwacht je meer nodig te hebben dan alleen meditatiemomenten? Laten we kijken of mijn holistische coaching je aanvullend kan helpen. 

Koptelefoon of oortjes bij de hand? In deze video neem ik je mee in een mini meditatie (5 min.).

Wil jij meer ontspanning voor jezelf? Balans tussen hoofd en lijf creëren?

Ga naar https://www.meditatie.live om een account aan te maken voor Meditatie.live. Je kunt dan direct meedoen aan een van de live online meditaties. Live meedoen is gratis en voor € 50 kun je voor een jaar alle eerdere meditaties (800+!) terugkijken. 

Ga naar mijn pagina op Insight Timer en kies de meditatie die je het meest aanspreekt.  

Je kunt op beide platformen een vrijwillige donatie doen aan de trainer na afloop van de meditatie. Vond je mijn meditatie erg mooi of bijzonder? Doneren doe je na afloop van de meditatie, of nu hier met deze betaallink, of via Paypal.  Op basis van vrijwilligheid (het Boeddhistische principe van Dana), geen verplichting natuurlijk.