SCHRIJVEND REFLECTEREN

Schrijf je eigen Leefstijlgids

Deze gids vul je zelf aan. Door met de hand te schrijven en oefeningen te doorvoelen, belééf je deze gids. Je werkt met hoofd en hart en dat blijft hangen. Je maakt hem op maat doordat je op een liefdevolle manier jouw eigen leefstijl onderzoekt. Je schrijft, reflecteert, oefent en zo maak je jouw eigen persoonlijke leefstijlgids. Die werkt voor jou alleen! 

LEEFSTIJLGIDS -

voor en door mij geschreven

– Boekje in A5 formaat met 68 pagina’s voor jou gemaakt
– 30 – 40% Ruimte voor schrijven / 60 – 70% lezen
– Invuloefeningen
– Ademhalings- en ontspanningsoefeningen

Reacties van de eerste lezers (schrijvers)...

In mijn vakantie rustig in het zonnetje van Portugal de gids doorgenomen. Wat een leuk handzaam boekje, niet te lang, niet te kort, fijn taalgebruik, je neemt het makkelijk door, mooie korte opsomming van essentiële onderwerpen. Leuk is ook de ondertitel: "geschreven voor en door ...mij."
Bianca
-Kwaliteitsadviseur-
Positief en to the point geschreven. Ik vind het fijn dat het niet dingen oplegt en dat er geprobeerd wordt een optimale modus operandi te vinden. Alles in moderation including moderation! Ik vond het levenswiel heel interessant en de verschillende stressverdelingen heel leerzaam. Dat soort overzichten vind ik heel prettig.
Anna Gerda
-Financieel manager-
Mooi verzorgde opmaak. Leuke kleurafwisseling. Over het algemeen voldoende ruimte om wat op te schrijven. Daardoor in zijn geheel een mooi tijdsmoment. Iets om na b.v. een jaar nog eens te doen. Interessant om dan te zien wat er anders is dan de vorige keer.
Jeroen
-Journalist en schrijver-

Extra informatie

Voor wie is het boekje?

Voor jou, als je al enige kennis over gezond leven hebt en bereid bent tot zelfreflectie. Het helpt als je nieuwsgierig bent, bereid om te leren en het fijn vindt om schrijvend te reflecteren. Je hoeft niet supergezond te zijn. Ook als je te maken hebt met een (chronische) aandoening of veel stress kun je de Eigenstijl Leefstijlgids goed inzetten. De gids helpt je bepalen waar je staat en wat bij je past.

Misschien heb je een concrete wens. Wil je afvallen? Wil je minder stress ervaren? In beweging komen? Al deze onderdelen komen aan bod in de Eigenstijl Leefstijlgids. Met het boekje heb je een ‘meetmoment’ voor jezelf en kun je vanuit een totaaloverzicht jouw startpositie bepalen. 

Ik heb alle kennis en ervaring die ik als coach, trainer en eigen ervaring heb opgedaan, gebundeld in dit boekje. Met degelijke bronverwijzing voor (wetenschappelijke) onderbouwing. Tussen alle info die je -al dan niet online- kunt vinden: goedbedoelde adviezen, social media, apps en meer, wil ik je een echt persoonlijke gids bieden. Meer op maat zul je hem niet krijgen, jij bent immers jouw eigen schrijver 😉 

Van proefnummer tot eindexemplaar...

wat DE EERSTE lezers zeiden...

Voorafgaand aan het eindexemplaar hebben 8 proeflezers het boekje doorgenomen en aangescherpt. Hun gemiddelde beoordeling was toen al een … 4,2.  

4.2/5

"Dit soort overzichten vind ik heel prettig"

"Mooi om na een jaar nog eens in te vullen"

Nog meer op maat en persoonlijk?

Leuk dat je interesse in het boekje hebt! Kijk voordat je bestelt welke opties er zijn. Als je een hulpvraag hebt dan kan ik je het boekje gratis aanbieden bij een geheel coachingstraject. Wil je geen totaaltraject, maar gaandeweg het schrijven en reflecteren korte ondersteuning? Maak dan gebruik van 3 x Leefstijlgidscoaching! 

JOUW EIGEN LEEFSTIJLGIDS

Boekje + verzendkosten
19,45
  • Binnen 2 -5 werkdagen in je brievenbus
  • Helemaal zelf aan de slag
  • Alles op jouw tijd en tempo

GIDS MET 3 X COACHING

Totaalbedrag
219,-
  • Boekje thuisbezorgd in 2-5 werkdagen
  • Zelf én samen aan de slag
  • 3 x Coaching sessie 60 min.
  • Verheldering in jouw vraagstukken
  • Op afspraak en naar behoefte