Klok met stresswoorden
Tiny

Tiny

Van stress naar innerlijke rust

Ontdek de kracht van jouw eigen innerlijke rust

Wil jij meer ontspannen, maar…

  • Heb je een veeleisende baan?
  • Voel je je beperkt vanwege coronamaatregelen?
  • Stelt jouw omgeving hoge verwachtingen aan jou?
  • Voel je je snel opgejaagd?

Voorkom dat jouw stress grotere vormen aanneemt! Samen ontdekken we telefonisch in 20 – 30 minuten hoe je jouw eigen innerlijke rust kunt vinden.

Reserveer mijn gratis sessie!

Wil je met jouw stressvraag aan de slag? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We ontdekken samen waarmee jij dicht bij jezelf kunt blijven. Met minder moeite én meer energie!

Tiny Kuiken, leefstijlcoach en -trainer

10 Jaar lang werkte ik als HR adviseur. Ik werkte hard, werd moeder, maakte een aantal verliesthema’s mee en maakte na een burn-out in 2013 langzaamaan de switch naar mijn eigen gevoel. Van hoofd naar lijf naar meer rust en magie in het leven. Begin 2019 heb ik de 2- jarige opleiding Holistisch Leefstijlcoaching afgerond. Ik ben zelf gezonder gaan eten, meer gaan bewegen in de buitenlucht en ik heb meer leren ontspannen door middel van ademen en mediteren. Met mijn werk- en levenservaring richt ik mij anno 2019 liefdevol en gedreven op een betere gezondheid in de wereld om mij heen. 

Contact opnemen

Meld je aan voor een inzichtsessie van 30 minuten:

Deel dit blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Oeps, alweer geen tijd voor een pauze tussendoor?  Deze training over stress/ ademen/ ontspannen/ positieve mindset gaat jou en je collega’s helpen gezonde keuzes te maken.