Ben je op zoek naar een coach maar ken je mij niet (goed) persoonlijk? Wacht niet langer en maak gratis een afspraak voor een korte kennismaking van een half uur.

Online, tijdens een wandeling of een kop koffie ergens maak ik graag vrijblijvend kennis met je. Ik denk alvast mee over je probleem en bij een goede match leidt het tot een trajectvoorstel. Misschien ook niet, want alles start met een goede klik van béide kanten.

GRATIS WEBINAR

Weg met (werk)stress

In de week van de werkstress van 13 -17 november neem ik je graag mee in het verminderen van de effecten van stress. Onderwerpen:  ademhaling, jouw eigen stress en een ontspannende meditatie. 

Klik hieronder om je direct aan te melden. Zo ben je zeker van jouw plekje!  

MOMENT VOOR JEZELF

Live online mediteren

Eens per 2 of 3 weken geef ik live online een meditatie. Mijn meditaties worden afgewisseld door +/- 7 andere meditatietrainers op dit platform. Zo zijn er wekelijks 2 – 6 meditaties waar je aan mee kunt doen. Meld je aan en kies voor gratis live meedoen of betaald een jaar lang meditaties terugkijken (800+ stuks!).

GRATIS MINIVERSIE

Schrijf je eigen Leefstijlgids

Jouw Eigen Leefstijlgids is een fysiek boekje van 68 pagina’s. Ik heb het gemaakt zodat je al schrijvende jouw eigen gezonde leefstijl helemaal voor jezelf kunt beoordelen en eventueel verfijnen. 

Klik hieronder om direct 9 pagina’s van het boekje in je mailbox te ontvangen!