Je wilt gezonder en meer ontspannen leven. Je wilt ermee aan de slag. Misschien weet je wel wat je wilt veranderen, maar kom je niet tot die stap. Of je wilt er juist achter komen wat je moet veranderen om tot een gezondere leefstijl te komen.

Met mijn holistische leefstijlcoaching breng ik je écht in beweging, letterlijk en figuurlijk. Jij werkt aan en voor jezelf en laat je door mij ondersteunen. Tijdens onze gesprekken ben ik met name in stilte aan het werk, door met oprechte aandacht te luisteren. Mijn rust brengt jou de rust die je nodig hebt om naar je eigen wijsheid te kunnen gaan. Ik stel verdiepende en verhelderende vragen. Ik laat je in het gesprek en met oefeningen verbinding maken en houden met je lichaam. In dat samenspel vind je de richting die je nodig hebt.

 

KOM IN BEWEGING

Wandelend gecoacht worden

Ik heb een sterke voorkeur voor bewegen. Staan in plaats van zitten. Lopen in plaats van stilstaan, of -zitten. We komen dan ook regelmatig uit die fijne stoelen om tussendoor een ademhalings- of ontspanningsoefening te doen. Daarnaast gaan we, als jou dat ook aanspreekt en fysiek mogelijk is voor jou, wandelend buiten in de natuur met elkaar in gesprek. De natuur is een plek die automatisch rust biedt en veel inspiratie uit de vier seizoenen. Ook heb je met wandelcoaching minder oogcontact. Zo kun je je automatisch wat opener en creatiever voelen tijdens de gesprekken.

Doelstelling

Om na afloop van het traject vast te stellen of er iets is veranderd of opgelost, starten we met een heldere doelstelling. Samen maken we jouw doelstelling concreter. En natuurlijk dat jij bereid bent om actief te werken aan het behalen van jouw eigen doel tijdens het traject.

 

 

In verbinding

Een doel dat er goed uitziet, goed klinkt en goed voelt. 

Met name dat voelen geef ik veel aandacht. Op die manier zijn wij met elkaar in verbinding en jij met jezelf. 

Zo werk je liefdevol toe naar een blijvend gezondere leefstijl. Jouw eigen gezonde leefstijl! 

Wil je met een kleine groep mensen of collega’s met een soortgelijke doelstelling aan de slag? Zie hieronder voor een groepsprogramma van 3 – 6 maanden.

Meld je aan

Ben je klaar voor de eerste stap? Meld je hieronder aan voor een eerste kennismaking. No strings attached 😉

Met een kleine groep van 6 - 10 deelnemers

MET GELIJKGESTEMDEN

Jouw doelstelling heeft ongetwijfeld raakvlakken met die van de ander. Het werkt enorm motiverend om je te verbinden met gelijkgestemden. Je werkt aan jouw eigen doelstelling en komt tussentijds periodiek bij elkaar. Doel van iedere bijeenkomst: kennis en ervaring opdoen over bewegen/ ontspannen/ voeding/ mindset. En elkaar versterken. 

Leuk om met een groepje collega’s of vrienden te doen?

Welk verschil merk je straks?

Je hebt rust in hoofd en lijf gekregen

Je hebt jouw doelstelling haalbaar gemaakt en eerste stappen gezet

Je voelt je lichter doordat belemmerende gedachten je niet langer hinderen

Je maakt voortaan bewuste keuzes die goed zijn voor jou

Je ziet mogelijkheden die je eerder niet zag

Je leeft die eigen gezonde leefstijl die alleen bij jou past

Wacht niet tot het te laat is!

Waarom langer vast blijven zitten Als hulp zó gevonden is?

Zij gingen je voor:

Wil jij voortaan gezonde keuzes maken?

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.