Ga voor gezonde en bevlogen medewerkers!

vitaliteit & werkgeluk

Verzuim, improductiviteit, gebrek aan motivatie… zorgen die je mee naar huis zou kunnen nemen. Meer dan ooit is het belangrijk dat leiderschap getoond wordt in bedrijven. Vanuit het management én vanaf de werkvloer. Richt jij je tijd en aandacht op de juiste zaken? Een vitale medewerker is een duurzaam inzetbare medewerker. Ik help je je doelen graag verwezenlijken.

Training en coaching

Hoe ik je help? Met een interventie die bij jou(w) bedrijf past. In het intakegesprek stel ik je vragen over je missie, visie en doelstellingen. Want interventies hebben pas impact als ze een logisch en bij voorkeur integraal onderdeel van je bedrijfsvoering zijn. 

In een training leren collega’s niet alleen van mij als trainer, maar ook van elkaar. Kennis over vitaliteit of werkgeluk komt pas echt binnen als je het naar je eigen situatie vertaalt.  

Naast verbinding met de collega’s onderling brengt een groepssessie kennis, oefeningen en tools. De deelnemer voelt zich geraakt en geïnspireerd.  

Voor de individuele medewerker bied ik persoonlijke aandacht middels coaching. Omdat sommige thema’s nu eenmaal meer individuele diepgang vragen. Denk aan schaamte, kwetsbaarheid, eenzaamheid, etc.   

Training

€ 699

Per dagdeel. Een programma met meerdere dagdelen maken we op maat. Zodat het ook echt aansluit bij jouw team, jouw bedrijf.

Holistische (stress)coaching

€ 1047 - € 2075

Voor een geheel traject van gemiddeld 5 à 9 sessies (in geval van stresscoaching).  Kennismaking vooraf is gratis en vrijblijvend.

Kort & krachtig spanning kwijtraken? Dat kan ook! Ik bied Body Drum Release (BDR) en/of live online Meditaties aan. Resp. € 95 voor een uur op locatie en € 50 voor een jaar vanaf een eigen gekozen (privé)omgeving.

Wacht niet tot het te laat is!

mentale en fysieke gezondheid zorgt voor hoge productie, laag ziekteverzuim, betrokkenheid en eigen regie.

Waar? Wat?

Training vindt inhouse plaats of in overleg op een externe locatie.

Voorafgaand aan een training krijgt de individuele deelnemer een voorbereidingsopdracht. Afhankelijk van de inhoud van de training kan dat zijn: een Vitacheck of Werkgelukscan. Ook na afloop heeft de deelnemer een vervolgopdracht waar hij en/of het team verder mee kan. 

Buddy's

Op de gewenste verbeterpunten kunnen de deelnemers tijdens of na de training buddy’s of subgroepen vormen. Zo verbinden ze zich met gelijkgestemden aan hun persoonlijke (leefstijl)doel en is de kans op succes groter.  

Daarmee blijft het effect van de training niet beperkt tot alleen het moment van de interventie.   

Andere opties

In plaats van een eenmalige training of workshop kun je kiezen voor een samenstelling van onderdelen. Als ZZP’er ben ik flexibel in vorm en uitvoering.

Ben je klaar voor een interventie met een nog groter, blijvender resultaat?
Laten we in gesprek gaan over een groepsprogramma van 3 – 6 maanden. Zo gaf ik eerder met compagnon Jakob Zwinderman het programma Werkgeluk in Coronatijd en Lekker Los voor vrouwen in de overgang in meerdere dagdelen.

Resultaten

De medewerker heeft kennis van de pijlers van Vitaliteit / Werkgeluk en kan de eigen situatie daar aan staven

De medewerker heeft een score van zijn eigen geluk

De medewerker heeft handvaten om een eigen doel te formuleren en om direct verbetering aan te brengen

Het team kiest een thema waarop men zich na de workshop met elkaar wil inzetten (bijvoorbeeld lunchwandelen, adempauzes, feedbacksessies, etc.)

Het leereffect beperkt zich daarom niet tot de workshop, maar bevindt zich ook daarbuiten

De workshop biedt een opening om bottum-up binnen de eigen organisatie in gesprek te gaan over het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Zijn wij een match?

passen wij met eigenstijl leefstijlcoaching en jouW bedrijf bij elkaar?

Met mijn missie lever ik een bijdrage aan preventieve gezondheid in de maatschappij

Over Tiny

Eigenaar Eigenstijl Leefstijlcoaching

Zo’n 10 jaar werkte ik als HR adviseur. Ik werkte hard, werd moeder, deed aanvullend een opleiding Bedrijfskunde en maakte privé een aantal verliesthema’s mee. Ik onderdrukte mijn emoties en stress en dat leidde tot een mentale break down in 2013. Langzaamaan heb ik daarna de switch naar mijn gevoelswereld gemaakt. Van hoofd naar lijf naar meer rust en magie in het leven.

Begin 2019 heb ik de 2- jarige opleiding Holistisch Leefstijlcoaching afgerond. Datzelfde jaar kreeg ik borstkanker. Met alles wat ik had geleerd over voedzaam eten, beweging in de buitenlucht, ademwerk, meditatie en ontspannen heb ik dit akelige proces goed doorleefd en gelukkig ook overleefd.

Met mijn werk- en levenservaring richt ik mij sinds 2018 liefdevol en gedreven op een betere gezondheid in de wereld om mij heen. Met mijn missie lever ik een bijdrage aan preventieve gezondheid in de maatschappij.

Ik werk onder andere met zorgorganisaties, onderwijs, woningcorporaties en gemeenten. Mijn voorkeur gaat uit naar bedrijven die op hun beurt ook een maatschappelijke bijdrage leveren.

Graag denk ik op corporate niveau mee hoe je vitaliteit en werkgeluk in je bedrijfsproces kunt integreren. Ik hou ervan om te werken met de dynamiek van groepen en daarnaast een-op-een diepgang op te zoeken. Last but not least… wat als je niet binnen de standaard past? Juist de eigenaardigheden van mensen hebben mijn interesse.

Ik volgde de workshop Pauze - zorg voor jezelf. Wat een heerlijke ontspannen me-time workshop was dit. Wat me vooral is bijgebleven is dat ik af een toe even een stapje terug moet doen en goed moet denken aan mijn ademhaling.

– Marieke (36 jr.) medewerker wooninformatie, juni 2021 

Ik heb de workshop B.R.A.V.O.+ gevolgd bij Tiny. Dat was voor mij een interessante en leerzame ervaring. Op een leuke en educatieve manier leer je hoe je eigen leefstijl in elkaar zit en waar je aan kan werken. Daarnaast maakt Tiny het ook heel persoonlijk, vooral voor haarzelf. Ze durft haar eigen verhaal te vertellen in een groep vol onbekenden. Ik vind dat erg gedurfd dat ze zich zo kwetsbaar opstelt. Dat maakte de workshop voor mij interessanter en ook leuker.

– Daniëlle (51 jr.) managementassistente, oktober 2020

Wil jij de vitaliteit van jouw medewerkers verhogen?!

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we kijken samen wat ik voor jouw organisatie, en vooral voor jouw medewerkers persoonlijk, kan betekenen.