Laat los wat je niet dient en ervaar het verschil

Body drum release

Vlak voor het weekend merk je hoeveel spanning je opgebouwd hebt. Stijfheid in je nek en schouders, toegenomen vermoeidheid of prikkelbaarheid… Als je emoties onvoldoende geuit en/of stress verder hebt opgebouwd dan zet zich dat vast in je lichaam en geest.  

Body Drum release is dan een uitkomst. Binnen een uur voel je je vrij, ontspannen en opgeruimd. Alle ruimte om onbevangen echt van je weekend te genieten.  

                                                                                                               Wat is het?

Zachtjes tik ik met mijn vingers op jouw schouders. Je zit daarbij rechtop op een stoel. Om en om op je linker- en rechterschouder. Hierdoor kom je direct in een staat van ontspanning. Ik doe dat een korte tijd en pauzeer dan om je enkele vragen te stellen. Dit herhalen we nog enkele keren. Het tikken brengt je linker- en rechterhersenhelft met elkaar in balans. Onderliggende emoties komen dan naar de oppervlakte. 

Je concentreert je op de specifieke spanning die je kwijt wilt raken terwijl ik doorga met het tikken. Daarna volgt er een tweede fase van ’trommelen’ waarin je tot een positief besluit komt. Het Body Drummen is klaar als jij alle spanning kwijt bent en helemaal ontspannen eruit komt. 

Ontspan intens en kom verder

BODY DRUM RELEASE

Geeft inzichten die je met je hoofd alleen niet krijgt.

GOED VOOR...

– Balans tussen hoofd en lijf
– Loslaten van (oude) spanning
– Diepe ontspanning
– Openen van je intuïtie en creativiteit 
– Algeheel gevoel van welzijn

Praktische informatie

Waar?

In mijn praktijk aan huis: De Swel 4 te Joure. 

Hoe?

Door je hier onderaan aan te melden. Je geeft aan welke datum en welk tijdstip je voorkeur heeft. Ik bevestig je keuze per e-mail.

Tijdstip

Een door jou te kiezen en samen af te spreken moment overdag. Op een vrijdagmiddag of zaterdagochtend bijv. 

Kosten

€ 69 met 0% BTW. Als je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt dan kun je een deel hiervan vergoed krijgen.

Andere opties

Past vrijdagmiddag je niet maar wil je wel graag? 

Of wil je dat ik bij jouw bedrijf op locatie langskom? 

Afspraak maken 

Zij gingen jou voor...

"Het was een zeer relaxte sessie. Ik voelde mij zo ontspannen als bij de hammam, of bij een saunabezoek. Ik denk er regelmatig aan terug. Dat helpt mij bij het in slaap vallen."
-Petra, 57 jaar
"Door jouw sessie was ik echt helemaal weg toen we aansluitend op vakantie gingen. Ik kwam daar een oude bekende tegen: alsof oude vriendschappen hersteld werden. Dat ik er nog steeds mag zijn en dat ik het waard ben. En ik heb het gevoel afgelopen week een paar keer kunnen oproepen op de hei, in het bos op de fiets. Dus de sessie bij jou was meer dan goed zelfs."
-Inge, 43 jaar

Wil jij met meer ontspanning het weekend in?
Spanning loslaten en met een vrij gevoel weer verder?
Op een snelle en gemakkelijke manier?

Meld je dan aan voor een Body Drum Release sessie voor € 69. Vul ook je geboortedatum in als je de factuur bij je zorgverzekeraar wilt indienen.